Bilim Atölyeleri
araştırma yöntem ve teknikleri
Öğretmenlerimizin alanlarıyla ilgili bilimsel çalışmalar yapabilmesi, bilimsel ürünler ortaya koyabilmesi için oluşturulmuş eğitim faaliyetidir.
Bu atölyede öğretmenlerimiz aldıkları eğitimler sonucunda bilgiyi edinebilme,aktarabilme yetisini rahatlıkla kazanacaklardır.
proje geliştirme izleme değerlendirme
Bu eğitim faaliyeti ile öğretmenlerimiz yerel ve uluslararası düzeyde projeler hazırlayabilecek ve süreci adım adım takip edebileceklerdir.
Eğitimde dijital İçerik Geliştirme
Öğretmenlerimizin eğitim ve öğretim faaliyetlerini daha etkili ve kalıcı gerçekleştirebilmeleri amacıyla animasyon,görsel tasarım, etkileşimli içerik oluşturma eğitimleri uygulamalı olarak verilecektir.
Kodlama eğitimi Atölyesi
Programlama bilmek insana ; sistematik düşünebilme, problem çözebilme, olaylar arasındaki bağ kurabilme , yaratıcı düşünebilme ve algoritma yaratabilme gibi beceriler kazandırıyor . Bu amaçla teknoloji çağında öğretmenlerimizin ve öğrencilerimizin hayal güçleri ile fikirlerini birleştirip yazılım ortamına aktarma konusunda eğitimler verilecektir.
Bu eğitimler, temelden başlayarak eğlenceli yöntemler ve uygulamalar ile gerçekleştirilecektir. Eğitim süresince scratch, code combat,code.org,lightbox ve codea gibi uygulama eğitimleri verilecektir.